Бланк мп микро от 26/06/2013 232

бланк мп микро от 26/06/2013 232
Honde tree op vir die DBV Many arrested by Welkom Cluster Police ALTOGETHER 118 people were arrested for different crimes within the Welkom Cluster Police Stations last week. Gala was Juanita en haar man, Wessel Wessels, se trouperd. In plaas van ’n troukar het hulle op Gala se rug gery. By die graf op ’n plaas buite Welkom het Wessels uit Job 39 vers 22 tot 27 voorgelees. Tannie Gertruida (90) het hom met liefde, melk en eiers gehelp om te oorleef en hy het ’n LIQUORS LADIES WEAR — MEN’S WEAR — KIDDIES WEAR — JEWELLERY 1 Langenhoven Street, Jan Cillierspark, Welkom. What does the empty desk at reception tell us about the batho pele principle? Do the citizens of this country come first or is it that our public servants just do not take the slogan seriously? Die geld wat inge- Foto’s: Caroline de Wet. Foto: Molly Green Vistanewspaper. MONTY. Hy weet hy is oulik. TYSON. Heel soenbaar. LEDE van die Welkomse Veghondvereniging het hul hart oopgemaak en hul talente vir die Welkomse Dierebeskermingsvereniging (DBV) beskikbaar gestel.


Plaaslike sakeondernemings het die dag as borge goed on­ dersteun. SAND MEDICLINIC WELKOM invited all the high schools in the Matjhabeng area to participate in a Take a Girl Child to Work programme. This exciting event offers a platform for companies involved in the vehicle trade to showcase their products to local and regional enthusiasts. The Businesswomen’s Association is the largest and most prominent association of business and professional women in South Africa.

Call Deon Lodder on 082-921-3330. ) Die Flamingo-Rotary-klub hou om 11:00 ’n sopkombuis in die Anglikaanse kerk in Welkom. The meeting starts at 18:00 and is open to all interested parties. 21 June: ) The Dan Patlansky Band performs at Mojo’s Restaurant. Hulle het my huishulp laat weet dat hulle (SAPD) hom sal toesluit en aankla van aanranding en poging tot verkragting. Sy was in daardie stadium nog so geskok deur wat gebeur het dat sy nie die SAPD-beamptes se range of name gekry het nie. The children were given the opportunity to take part in an Entrepreneurial Day.

Похожие записи: